الأربعاء، 3 أغسطس 2016

طريقة عمل البرجر بالمنزل



المقادير:ـ

نص كيلو لحم مفروم كوب بقسماط بيضتان ملح-فلفل -م/ص بصل بودر- م/ص بهارات كفتة كوب بصل مبشور(حوالى 3 بصلات )
الطريقة:ـ
نفرم البصل ثم نضيف اللحمة المفرومة معه فى الكبة ونفرمهم مع بعض كويس اوى
وبعدين نحط البقسماط والتوابل ونفرمهم تانى مع بعض ثم نخرجهم من الكبة
ونضيف البيض واحدة واحدة ونعجن كويس لحد ما البيض يختفى
ونغطى البرجر بالبلاستك وندخلهم الثلاجة لمدة 3ساعات او ممكن اقل المهم انى البرجر يبرد قبل ما نقطعه
بعد كدة نفرد البرجر ونقرصه ونحفظه فى الفريزر بس ما تنسوش تحطوا بين كل واحدة ووحدة كيس علشان ما يلصقوش على بعض

0 التعليقات:

إرسال تعليق